FREE BEER

"Free as in free speech"

Danish newspaper Information writes on FREE BEER

Wednesday, June 14, 2006 by freebeer Comments (0)

GRATIS ØL
“På en dag, hvor temperaturen nærmer sig de 30 grader, lyder det jo forjættende: Gratis øl. Der er hedebølge og festivalsæson på vej, og det er kunstnergruppen Superflex, der her i forsommeren byder sig til med løftet om ‘free beer’. Men som det nu engang er med kunstnere, er der ikke helt hold i løfterne. Free beer er ganske vist fri på en helt særlig måde, men øllen er ikke gratis af den grund. Den kan købes i butikker som andre øl, og er en munter kommentar til en af pionererne i open source-bevægelsen, Richard Stallman. Han har forfattet en licens, der har gjort det muligt, at mange programmører og mange virksomheder kan arbejde sammen om et fællesprojekt uden, at hemmelighedskræmmeri og ophavsret kommer på tværs.” – Danish newspaper Information writes on FREE BEER.
Read the article here (in danish – translation will hopefully be available soon):
Dagbladet Information om Free Beer (Lederen)

Fri øl til alle
“Birthe Skands var engang udviklingschef i Carlsberg. I dag har hun sit eget mikrobryggeri og har bragt Superflex’ Free beer i handlen. Information spurgte hende hvordan hun endte i et samarbejde med en kunstnergruppe om en open source-øl – og hvordan det er som brygger at dele opskriften med alle konkurrenterne”. – Danish newspaper Information writes on FREE BEER
Read the article here (in danish – translation up soon):
Dagbladet Information om Free Beer

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>